Skip to main content
Tandartsenpraktijk Smile Dent

Spoed

Overdag kunt u voor spoedeisende klachten het beste telefonisch contact met ons opnemen. Bel zo vroeg mogelijk. In de meeste gevallen zult u dan dezelfde dag door ons geholpen worden.

Tel. 0226-316116

Wij nemen nieuwe patiënten aan.

’s Avonds en in het weekend

’s Avonds en in het weekend kunt u voor spoedeisende klachten die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag contact opnemen met de Tandarts spoed praktijk. zij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer: 0900-8602 (90 ct. p.g.).

Afhankelijk van de behandeling variëren de totale kosten meestal tussen de €50 en €350. De rekening dient u direct na afloop van de behandeling te voldoen per PIN of creditcard. Deze rekening kunt u wel bij uw zorgverzekeraar indienen. 

Tand er uit? Bij een ongeval waarbij er een blijvende tand volledig met wortel en al is uitgeslagen, heeft terugplaatsen alleen een kans van slagen als dit binnen 60 minuten gebeurt. Zoek de tand snel op, pak hem bij de kroon vast en spoel hem af met melk, of laat de patiënt hem schoonlikken of zuigen. Gebruik nooit water of reinigingsmiddelen. Plaats de tand daarna terug. Ga hierna direct naar de tandarts. Als het u niet lukt om zelf de tand terug te plaatsen geldt het volgende. Bewaar de tand in melk (of anders in de ruimte tussen de kiezen en de wang) en kom direct naar de praktijk. U wordt dan met voorrang behandeld. Belt u wel even dat u er aan komt, dan kunnen wij alvast een behandelkamer vrij maken. Buiten kantooruren kunt u contact opnemen met het hierboven genoemde Tandarts Bemiddelingsbureau, waar u wordt verwezen naar de dienstdoende tandarts.

Melktand er uit? Plaats een uitgevallen melktand nooit terug. Daarmee kunt u de nieuwe blijvende tand beschadigen. Het is echter wel belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodat wij kunnen beoordelen of er geen verdere beschadingen zijn opgetreden.

Wij nemen nieuwe patiënten aan.

E-mailformulier

Alle velden zijn verplicht
Veld is verplicht
Veld is verplicht
Veld is verplicht

0/255

Veld is verplicht
Invalid Input

Openingstijden

  • Ma –  Do.:

    08:00 - 17:00 uur

  • Vrijdag:
    08:00 - 16:00 uur