Skip to main content

Nieuws

Stichting A Sister's Hope

1 op de 8 vrouwen krijgt persoonlijk de diagnose borstkanker en nog jaarlijks overlijden tussen de 3000 en 3500 vrouwen aan de gevolgen van deze ziekte. Door tandengoud te sparen, kunnen we een belangrijke bijdrage leveren zonder om geld te vragen.

Het tandengoud dat wij verwijderen tijdens behandelingen doneren wij dan ook aan Sister’s hope, met goedkeuring van de patiënt uiteraard. Stichting A Sister’s Hope heeft in de afgelopen 8 jaar ruim 4,7 miljoen kunnen bijdragen aan onderzoek in Nederland. Met het tandengoud hebben wij, samen met nog vele tandartsen.

https://www.asistershope.org


Logo A Sisters Hope JPEG

Spoed!

Per 22 december 2023 zullen wij gebruik maken van de tandarts spoed praktijk in Alkmaar.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen tijdens de openingstijden van onze praktijk, belt u naar 0226-316116. Buiten onze reguliere openingstijden, op feestdagen en in het weekend (zaterdag en zondag) werken wij voor onze Spoeddienst samen met de Tandartsspoedpraktijk in Alkmaar aan de Stationsweg 60. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen welke niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u zich wenden tot Tandartsspoedpraktijk op tel: 0900-8602 (€0.90 per gesprek).

Logo spoedpraktijk

Verbouwing

De verbouwing is klaar! We hebben een extra ruimte gekregen voor het röntgenapparaat en een extra behandelkamer. We zien er naar uit om u daar te ontvangen. 

Kamer 4

Kinderen en de tandarts

De tanden van je kind, daar zorgen we samen voor! Doe jij ook mee?

Om het gebit van je kind gezond te houden, is het belangrijk dat je je kind helpt bij het poetsen van de tanden en dat je 2 keer per jaar met je kind naar de tandarts gaat. Zo zorg je samen met de tandarts voor het kindergebit. Een bezoek aan de tandarts van je kind tot 18 jaar kost je niets extra, omdat het wordt betaald door de basisverzekering. Meer tips en adviezen vind je op www.allesoverhetgebit.nl/detandenvanjekind

#detandenvanjekind


23055 KNMT ampagne rectangle klein

Nieuw: De onzichtbare beugel

Bij Smile Dent werken we met twee soorten van doorzichtige beugel (naast de standaard beugel) : Airsmile & SureSmile. Ze zijn beide gebaseerd op onzichtbare aligners, een orthodontische techniek waarmee u uw tanden kunt corrigeren om een betere glimlach te krijgen.

Lees meer >